Συχνές Ερωτήσεις

 
E.  Από τι είναι παρασκευασμένα τα Προϊόντα Toppik;
A. Οι Ίνες Κερατίνης Πύκνωσης Μαλλιών Toppik είναι παρασκευασμένες από αγνή οργανική πρωτεΐνη κερατίνης, ακριβώς όπως τα ανθρώπινα μαλλιά. Φέρουν ακριβές φορτίο ηλεκτροστατικής ενέργειας ώστε να δημιουργείται η μέγιστη δυνατή μαγνητική έλξη ακόμα και προς τις πιο λεπτές τρίχες. Δεν περιέχουν κανενός είδους επιζήμιες χημικές ή πρόσθετες ουσίες.

Ε. Τα προϊόντα Toppik επηρεάζουν την ανάπτυξη των μαλλιών;
Α. Όχι, οι Ίνες Κερατίνης Πύκνωσης Μαλλιών Toppik δεν μπορούν με κανένα τρόπο να βοηθήσουν ή να επέμβουν στη φυσιολογική ανάπτυξη των μαλλιών.

Ε. Μπορούν τα προϊόντα Toppik να χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια θεραπείας με λέιζερ για τα μαλλιά;
Α. Ναι. Τα προϊόντα Toppik δεν έχουν επιπτώσεις σε καμία μορφή θεραπείας με λέιζερ για τα μαλλιά.

Ε. Τι θα συμβεί αν πέσουν οι Ίνες Κερατίνης Πύκνωσης Μαλλιών Toppik πάνω στα ρούχα ή το μαξιλάρι μου;
Α. Οι ίνες κερατίνης είναι 100% ανεξίτηλες και δεν ξεβάφουν ούτε λερώνουν. Αν πέσουν πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια, απλά τινάξτε τις αμέσως με το χέρι σας και θα εξαφανιστούν.

Ε. Για πόσο διάστημα παραμένουν οι Ίνες Κερατίνης Πύκνωσης Μαλλιών Toppik στην θέση τους;
Α. Οι Ίνες Κερατίνης Πύκνωσης Μαλλιών Toppik διατηρούνται μέχρι να λούσετε τα μαλλιά σας. Μπορεί να αλλάξουν θέση, ωστόσο μπορείτε πολύ εύκολα να τις διορθώσετε. Πολλά άτομα που πηγαίνουν στο κομμωτήριο κάθε εβδομάδα για λούσιμο/ φορμάρισμα ή χτένισμα αφήνουν τις Ίνες Κερατίνης στα μαλλιά τους μέχρι την επόμενη επίσκεψή τους.
 
Ε. Mπορούν οι Ίνες Κερατίνης Πύκνωσης Μαλλιών Toppik να καλύψουν τις λευκές ρίζες ή τις ρίζες του φυσικού χρώματος σε βαμμένα μαλλιά;
Α. Οι Ίνες Κερατίνης Πύκνωσης Μαλλιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν εύκολα και αποτελεσματικά τόσο τις λευκές ρίζες όσο και τις ρίζες του φυσικού σας χρώματος αν έχετε βαμμένα μαλλιά!
 
Ε. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τις Ίνες Κερατίνης Πύκνωσης Μαλλιών Toppik σε συνδυασμό με προϊόντα και εργαλεία  styling;
Α. Συνιστάται να εφαρμόζετε τις Ίνες Κερατίνης Πύκνωσης Μαλλιών Toppik μετά τη χρήση εργαλείων styling όπως σεσουάρ, πρέσες μαλλιών για ίσιωμα / μπούκλες. Τα προϊόντα styling (εκτός της λακ) θα πρέπει να χρησιμοποιούνται στα μαλλιά πριν την εφαρμογή των Ινών Κερατίνης Πύκνωσης Μαλλιών Toppik. Η εφαρμογή τζελ, αφρού, πάστας διαμόρφωσης μαλλιών, ορού μαλλιών και παρόμοιων προϊόντων μετά την εφαρμογή των Ινών Κερατίνης μπορεί να προκαλέσει μετατόπισή τους, αποκαλύπτοντας ενδεχομένως τις περιοχές που επιθυμείτε να καλύψετε. Αφήστε τα προϊόντα styling να στεγνώσουν πριν εφαρμόσετε τις Ίνες Κερατίνης.
 
Ε. Πως μπορώ να κάνω το όριο της τριχοφυϊας μου να φαίνεται φυσικό;
Α. Τα ακανόνιστα δόντια και ο μοναδικός σχεδιασμός της Ειδικής Χτένας Ορίου Τριχοφυΐας είναι ιδανικά για να πλαισιώνετε φυσικά τις περιοχές γύρω από το πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένων του μετώπου και των κροτάφων. Το εργαλείο αυτό εμποδίζει επίσης τις Ίνες Κερατίνης από το να πέσουν στο μέτωπό σας όταν εφαρμόζετε το προϊόν Toppik στο εμπρός όριο τριχοφυΐας του κεφαλιού σας.
 
Ε. Μπορώ να αναμείξω διαφορετικά χρώματα Ινών Κερατίνης Πύκνωσης Μαλλιών ;
Α. Ναι, μπορείτε να αναμείξετε διαφορετικές αποχρώσεις Ινών Πύκνωσης Μαλλιών. Στην πραγματικότητα, συχνά προτείνεται να αναμείξετε διαφορετικές αποχρώσεις ώστε να βρείτε εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στο χρώμα των μαλλιών σας, ειδικά όταν αυτά είναι ξανθά ή γκρίζα. Το προϊόν μπορεί να αναμειχθεί απευθείας πάνω στα μαλλιά (χρησιμοποιήστε το πιο ανοιχτό χρώμα πρώτα και στη συνέχεια εφαρμόστε το πιο σκούρο χρώμα από πάνω).