Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε τώρα όλο το 24ωρο στο 210 8056000 | 210 2708098

 

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ & ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

Κάντε Κλίκ για μεγέθυνση

Μαρτυρίες πελατών (Τestimonials)

Οι παρακάτω επιστολές έχουν σταλεί από πελάτες μας που χρησιμοποιούν τα προϊόντα Toppik® Hair Building Fibers. Στείλτε μας και εσείς τη γνώμη σας ή την κριτική σας για τα προϊόντα Toppik® Hair Building Fibers. Θα χαρούμε να μοιραστείτε μαζί μας την ιστορία σας και το αποτέλεσμα που έχουν σε εσάς τα προϊόντα μας.

Πρέπει να σας συγχαρώ για αυτό το εκπληκτικό προϊόν για την κάλυψη της αραίωσης. Δεν το γνώριζα μέχρι που το βρήκα μέσω του Internet. Αντιμετώπιζα πρόβλημα τριχόπτωσης και Αλωπεκίας εδώ και 2 χρόνια και οι ειδικοί που είχα επισκεφθεί με ενημέρωσαν πως δεν μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα για την Ανδρογενετική Αλωπεκία αφού δεν ήθελα να χρησιμοποιώ φάρμακα, λοσιόν ή να υποβληθώ σε εμφύτευση μαλλιών, οπότε έψαχνα για κάτι άλλο. Το προϊόν σας είναι απλά τέλειο! Πλέον κανείς δεν κοιτάει τα μαλλιά μου όταν είμαι κάτω από φως, και όλοι μου λένε πως τα μαλλιά μου δυνάμωσαν. Τα μαλλιά μου δεν είναι πλέον αραιά!
Αφροδίτη Γ., Κρήτη, Φοιτήτρια Παιδαγωγικής

Πρέπει να παραδεχτώ πως στην αρχή ήμουν σκεπτικός με το Toppik αλλά είχα φτάσει σε ένα στάδιο τριχόπτωσης όπου είχα δοκιμάσει τα πάντα. Υποφέρω από μια διάχυτη αλωπεκία (μάλλον Ανδρογενή Αλωπεκία) εδώ και 2 χρόνια. Είχα δοκιμάσει τοπικό διάλυμα Μινοξιδίλης (Minoxidil, Regain®) και ήδη έχω ξεκινήσει χάπια Φιναστερίδης (Finasteride, Propecia®). Η θέση μου απαιτεί επαφή με πελάτες, και είχα αρχίσει να έχω πρόβλημα με την εμφάνιση μου λόγω της ... φαλάκρας μου. Το Toppik® είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί όσον αφορά την εικόνα των μαλλιών μου. Πλέον έχω αυτοπεποίθηση με την εμφάνιση μου και δεν έχω πρόβλημα να βρίσκομαι κάτω από φώτα ή από τον ήλιο, κάτι που απέφευγα πριν. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για αυτό το υπέροχο προϊόν. Συνεχίστε την καλή δουλειά, είμαι σίγουρος πως η δουλειά σας κάνει πολλούς ανθρώπους χαρούμενους.
Δημήτρης Φ., Θεσσαλονίκη, Έμπορος αυτοκινήτων

Είναι ότι καλύτερο έχω δει! Οι φίλοι μου δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Η αλλαγή στην εξωτερική μου εμφάνιση είχε τρομερή επίδραση στην κοινωνική μου ζωή. Έχω αυτοπεποίθηση, είμαι ήρεμος και πιο χαρούμενος. Έχω ένα κεφάλι με πυκνά μαλλιά, όπως πριν από 10 χρόνια! Νοιώθω ομορφότερος! Και δείχνω νεότερος! Δεν ανησυχώ μην ιδρώσω, μην σκύψω και φανούν αραιά τα μαλλιά μου! Η τριχόπτωση, τα αραιά και αδύναμα μαλλιά μου δεν αποτελούν πια πρόβλημα. Δεν ντρέπομαι να μιλήσω και να πλησιάσω όποια γυναίκα θέλω. Μπορεί φυσικά αυτά να ήταν δικά μου προβλήματα, αλλά με το Toppik τα ξεπέρασα!
Kων/νος A., Aθήνα, Ιατρός

Είμαι μια γυναίκα με σημεία σοβαρής ανδρικής τριχόπτωσης, όπως λέει η γιατρός μου. Συγκεκριμένα μου έχει πει πως πάσχω από Ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία (κοινή φαλάκρα) με γυναικεία κατανομή. Όλες οι θεραπείες που ακολούθησα δεν με ικανοποίησαν. Η δερματολόγος μου πρότεινε το TΟPPIK® και πραγματικά είναι το κάτι άλλο!. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πόσο εύκολα χρησιμοποιείται και πόσο γρήγορα με μεταμορφώνει. Με βοήθησε πραγματικά πολύ που μαζί επιλέξαμε την απόχρωση που μου ταιριάζει. Πλέον ούτε εγώ, ούτε κάποιος άλλος μπορεί να δει την αραίωση που είχα. Είμαι γεμάτη αυτοπεποίθηση ξανά. Ευχαριστώ!
Έλλη Τ., Λάρισα

Αν πω πως το προϊόν σας μου άλλαξε τη ζωή, ίσως θα ακουστώ υπερβολική, αλλά έτσι νιώθω. Τα μαλλιά μου δεν δείχνουν πλέον αραιά κα σίγουρα δεν δείχνουν αδύναμα! Τώρα μπορώ να κάτσω κάτω από λαμπερό φως χωρίς φόβο, και η δουλειά μου το απαιτεί καθημερινά! Το TOPPIK® είναι ένα εντυπωσιακό προϊόν που κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται. Μου χαρίζει καθημερινά όμορφη εμφάνιση και με βοηθάει να ξεχάσω πως η Τριχόπτωση με είχε στεναχωρήσει τόσο πολύ!
Βασιλική Α., Θρακομακεδόνες, Χοροδιδάσκαλος

Είμαι ενθουσιασμένος με το Toppik® διότι μου προσδίδει μια φυσική βελτίωση που δεν είναι πομπώδης όπως οι περούκες που έχω χρησιμοποιήσει. To Toppik® έκρυψε τέλεια την αραίωση μου και βελτίωσε πολύ την εμφάνισή μου. Απλά κοιτάξτε τις φωτογραφίες που σας έστειλα!
Αριστείδης Κ., Κομμωτής, Ν. Σμύρνη

Όλοι έχουμε ακούσει για θαυματουργές θεραπείες κατά τις τριχόπτωσης και της αραίωσης, αλλά αυτό είναι το κάτι άλλο! Το συστήνω σε όλους τους φίλους μου!
Ιωάννης Λ., Βάρκιζα

Σας γράφω για να σας εκφράσω το θαυμασμό μου για το προϊόν σας το οποίο δίνει σε ανθρώπους σαν εμένα πολύ αυτοπεποίθηση ώστε να μπορώ να βγω έξω ξανά χωρίς να ανησυχώ για τα μαλλιά μου. Με ρωτήσατε πως νιώθω. Λοιπόν, σας λέω πως νιώθω πιο ελεύθερη και πιο νέα! Και πιο ήρεμη και γοητευτική! Δεν είναι αρκετά?
Ευθαλία Π., Βόλος, μητέρα 3 παιδιών

Φόρτωση ...
Powered by GreekInternetMarketing.com