Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε τώρα όλο το 24ωρο στο 210 8056000 | 210 2708098

Ε: Είναι πραγματικά τόσο αποτελεσματικό το Toppik® Hair Building Fibers;

Α: Είμαστε τόσο βέβαιοι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την αποτελεσματικότητα και φυσικότητα του Toppik® Hair Building Fibers ώστε σας δίνουμε 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων, χωρίς καμία ερώτηση.

Τα Νανοϊνίδια του Toppik® Hair Building Fibers ενσωματώνονται άψογα στα μαλλιά σας και μετατρέπουν την αδυνατισμένη και αραιή τριχοφυΐα σε κανονική, πυκνή και 100% φυσική!

Ακόμα και από απόσταση λίγων εκατοστών κανένας δεν μπορεί να αντιληφθεί ποτέ το παραμικρό!

Ε: Από τι είναι φτιαγμένο το Toppik® Hair Building Fibers;

Α: Το Toppik® Hair Building Fibers αποτελείται από Νανοΐνες Φυσικής Κερατίνης, της ίδιας πρωτεΐνης που συνθέτει την ανθρώπινη τρίχα. Είναι 100% φυσικό, αδρανές και ασφαλές προϊόν.

Ε: Πόσο μικρά είναι τα Νανοϊνίδια του Toppik® Hair Building Fibers;

Πατήστε εδώ για να δείτε πόσο μικροσκοπικά είναι τα μικροϊνίδια του Toppik® Hair Building Fibers πάνω σε χαρτί με τετραγωνάκια 1mm.

Ε: Πως δουλεύει Toppik® Hair Building Fibers;

Α: Τα Νανοϊνίδια προσκολλώνται με το φυσικό στατικό ηλεκτρισμό των μαλλιών στα αραιά μαλλιά και κυριολεκτικά εξαφανίζουν την εικόνα της αραίωσης μπροστά στα μάτια σας.

Αυτή η εντυπωσιακή μεταμόρφωση πραγματοποιείται σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα και διαρκεί όσες ώρες επιθυμείτε, μέχρι το επόμενο λούσιμο!

Ε: Πως το χρησιμοποιώ;

Α: Το Toppik® Hair Building Fibers είναι απλούστατο στην εφαρμογή, απλά ανακινήστε τη συσκευασία απαλά πάνω στα σημεία της αραιής τριχοφυΐας. Όποτε θέλετε να δείξετε ή να νιώσετε νεότεροι και ομορφότεροι, χρησιμοποιείστε το και η ικανοποίηση που θα νιώσετε από την εικόνα των μαλλιών σας, θα είναι ανεκτίμητη.

Ε: Αν βρέξει τι γίνεται; ή αν ιδρώσω;

Α: Αν το προϊόν έχει εφαρμοστεί με σωστό τρόπο και μέτρο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Γενικά, το Toppik® Fibers δεν επηρεάζεται από τη βροχή, το νερό και τον ιδρώτα, εκτός να κανείς λουστεί ή κάνει μπάνιο στη θάλασσα.

ΔΕΝ πρόκειται ΠΟΤΕ να εκτεθείτε και να φανεί σαν να κυλάει κάποια…μπογιά από τα μαλλιά σας. Απλά, το νερό θα αποκολλήσει τα μικροϊνίδια από τα μαλλιά και θα αδυνατίσει λίγο το αποτέλεσμα.

Ε: Πόσο διαρκεί η συσκευασία Toppik® Hair Building Fibers;

Α: Η συσκευασία Regular Toppik® Hair Building Fibers για μια μέτρια αραίωση/τριχόπτωση θα διαρκέσει για περίπου 35-40 χρήσεις. Αν τα μαλλιά σας είναι πυκνότερα προφανώς θα διαρκέσει περισσότερο.

Πατήστε εδώ για να δείτε σε ποια κατηγορία αραίωσης ανήκετε.

Ε: Μπορεί να προκαλέσει οποιοδήποτε πρόβλημα στα μαλλιά ή στο δέρμα;

Α: Το Toppik® Hair Building Fibers είναι απόλυτα αδρανές και ασφαλές και δεν περιέχει χημικά.

Δεν προκαλεί καμία αλλεργική ή δερματική αντίδραση και δεν επηρεάζει τον κύκλο ζωής των τριχοθυλακίων.

Ε: Περιέχει χημικά;

Α: Τα χρώματα που περιέχονται στο Toppik® Hair Building Fibers ανήκουν στην κατηγορία FDC, (Food, Drugs Cosmetics), δηλαδή χρώματα που περιέχονται σε τρόφιμα, φαρμακευτικά σκευάσματα και καλλυντικά.

Όλα τα συστατικά που περιέχονται στο προϊόν Toppik® Hair Building Fibers είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ. (Aριθμός Πρωτοκόλλου Ε.Ο.Φ.: 75998/2005)

Συστατικά Toppik® Hair Building Fibers: Keratin, Ammonium Chloride, Silica, DMDM Hydantion, Iodopropynyl Butylcarbamate. Μπορεί επίσης να περιέχει FD&C Yellow No 6, FD&C Red No 40, FD&C Yellow No 5, D&C Red No 22, D&C Red No 33, FD&C Blue No 1, D&C Green No 5, FD&C Green No 3, D&C Green No 6, D&C Orange No4.

Ε: Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το Toppik® Hair Building Fibers ταυτόχρονα με τοπικά φαρμακευτικά σκευάσματα ή καλλυντικά;

Α: Το Toppik® Hair Building Fibers είναι απόλυτα συμβατό με την ταυτόχρονη εφαρμογή κάθε τοπικής αγωγής ή αγωγής από το στόμα για την τριχόπτωση.

Αν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε φαρμακευτικό ή καλλυντικό σκεύασμα ενάντια στην τριχόπτωση χρησιμοποιήστε το Toppik® Hair Building Fibers αφού στεγνώσει το τοπικό διάλυμα, προκειμένου να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα.

Ε: Πόσο παραμένει το Toppik® Hair Building Fibers στα μαλλιά;

Α: Το Toppik® Hair Building Fibers παραμένει μέχρι το επόμενο λούσιμο. Το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό όταν τα μαλλιά είναι φρεσκολουσμένα και στεγνά.

Ε: Είναι το Toppik® Hair Building Fibers κατάλληλο για το τύπο των μαλλιών μου;

Α: Ναι! Το Toppik® Hair Building Fibers είναι κατάλληλο για όλους τους τύπος μαλλιών, ίσια, σγουρά, σπαστά, λεπτά, αδύναμα, βαμμένα, γκρίζα κ.λπ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την καταλληλότερη απόχρωση για άψογο αποτέλεσμα!

Ε: Μπορώ να χρησιμοποιήσω προϊόντα styling μαζί με το Toppik® Fibers;

Α: Φυσικά και μπορείτε. Απλά μην το παρακάνετε με τη χρήση προϊόντων styling όπως το gel ή το κερί. Τα προϊόντα αυτά κολλάνε μεταξύ τους τις τρίχες και τα κάνουν να φαίνονται πιο αραιά! Για την υγεία των μαλλιών σας καλό θα είναι να μην χρησιμοποιείτε πολλά προϊόντα styling

Ε: Μπορώ να χτενίζω τα μαλλιά μου μετά τη χρήση Toppik® Hair Building Fibers;

Α: Φυσικά, αρκεί να χρησιμοποιήστε μια αραιή πλαστική βούρτσα, όχι πυκνή χτένα ή βούρτσα από τρίχα.

Φροντίζετε όμως τα άκρα της βούρτσας να μην ακουμπoύν το δέρμα του κεφαλιού.

Ε: Μπορεί το Toppik® Hair Building Fibers να λεκιάσει τα ρούχα ή τα σεντόνια;

Α: Το Toppik® Hair Building Fibers παραμένει στα μαλλιά λόγω του φυσικού στατικού φορτίου των τριχών και απομακρύνεται από κάθε άλλη επιφάνεια με απλό τίναγμα ή φύσημα. Δε χρωματίζει ούτε λεκιάζει τα ρούχα ή τα σεντόνια.

Ε: Σε τι αποχρώσεις διατίθεται το Toppik® Hair Building Fibers;

Α: Το Toppik® Hair Building Fibers διατίθεται σε 8 απόλυτα φυσικές αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε χρώμα μαλλιών:

Κάθε απόχρωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άριστα αποτελέσματα σε όλους τους πιθανούς τόνους των μαλλιών της ίδιας απόχρωσης. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με οποιονδήποτε άλλη απόχρωση, σε περιπτώσεις που είναι απαραίτητο.

Πατήστε εδώ για να δείτε το χρωματολόγιο

Ε: Πως θα διαλέξω απόχρωση Toppik® Hair Building Fibers;

A: Απλά επιλέξτε την απόχρωση που σας ταιριάζει περισσότερο.

Αν δεν είστε βέβαιοι, είναι προτιμότερο να διαλέξτε τη σκουρότερη απόχρωση ανάμεσα στις 2 που πιστεύετε ότι σας ταιριάζουν.

Ε: Τι κάνω αν η απόχρωση που διάλεξα δεν μου ταιριάζει;

Α: Αν χρειάζεστε βοήθεια, υπάρχει στη διάθεσή σας 24ωρο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, τηλ: 210-8056000 και 210-8056001.

Ε: Πως αποστέλλεται το Toppik® Hair Building Fibers;

Α: Η εταιρεία DERMAMED συνεργάζεται με τη Γενική Ταχυδρομική και η παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες, την ώρα που επιθυμείτε, σε διακριτική συσκευασία.

Διαφορετικά μπορείτε να επισκεφθείτε Υποκατάστημα της DERMAMED για αγορά προϊόντων ή για δωρεάν επίδειξη (κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας).

Φόρτωση ...
Powered by GreekInternetMarketing.com